Bij ons kunt u uw auto praktisch met de hand wassen in onze top wasserette, als u uw auto liever door een machine laat reinigen dan kan dit natuurlijk ook!

Dit kunt u laten doen door onze Washtec machine, wassen terwijl U wacht!

De openingstijden van Washtec machine kunt uw vinden op de pagina van het tankstation, deze zijn gelijk aan die van het tankstation.

Wast u uw auto liever zelf?  Maak dan gerust gebruik van onze

Top wasserette; deze staan dag en nacht tot uw beschikking. 

Met de handige spuitlans kunt u uw auto eerst ontdoen van vuil. Daarna kunt u deze grondig wassen met de schuimborstels. Deze zijn gemaakt van paardenhaar, dus beslist veilig voor uw lak.

Tot slot kunt u kiezen voor het programma glansspoelen voor een streeploos, glanzend resultaat zonder afzemen. 
Het water in de wasboxen  zijn verwarmd, dus ook in de winter is het prettig wassen bij Derks.

U kunt 0,50 1,- of 2,- euromunten inwerpen. 

Volg deze stappen voor het beste resultaat.

Stap 1: Voorreinigen 
Bedek uw auto royaal met shampoo en laat dit even inwerken. 

Stap 2: Voorwas 
Spuit met de hogedrukspuit loszittend vuil en zand van uw auto. Dit voorkomt krassen bij het borstelen. De voorzijde van de auto kunt u het beste even laten inweken. Dan spuit u gemakkelijk de insecten van uw voorruit en gril. 

Stap 3: Borstelen 
Met de borstel kunt u het laatste statische vuil van de auto verwijderen. Bij Derks hebben we gekozen voor zachte borstels van paardenhaar. We raden u aan hierbij systematisch te werk te gaan; op een natte, schuimende auto kunt u niet goed zien waar u gebleven bent. U kunt ook het beste van onder naar boven borstelen. 

Stap 4: Spoelen 
Spoel de auto grondig af. U kunt ook uw auto afspuiten met hotwax. Daarmee verzorgt u meteen de rubber en plastic delen. Hotwax zorgt dat uw auto sneller droogt en het water er gemakkelijk afloopt. Vuil hecht zich minder snel en u ziet een fraaie glans op uw lak. 

Stap 5: Glansspoelen 
Als u – tot slot – de auto afspoelt met zogenaamd Osmose water heeft u zonder twijfel een schitterend wasresultaat en hoeft u daarna niet meer te zemen!  Service apparaten

Bij wassen hoort natuurlijk stofzuigen. Op ons terrein vindt u twee krachtige stofzuigers, waarmee u uw auto ook van binnen kraakhelder maakt. Uw matten klopt u moeiteloos uit tegen onze speciale mattenkloppers: roestvrijstalen roosters. Deze vindt u vlakbij de stofzuigers. De muntinworp is 50 eurocent.

Als u toch druk bent met uw auto, kunt u net zo gemakkelijk even lucht in uw banden doen. Met de juiste bandenspanning verbruikt u minder brandstof, dus dat is zeker de moeite waard. 

2,60 meter hoogte

De SoftCare2 Pro van WASHTEC autowasinstallatie Als u zuinig bent op uw auto, dan raden wij u aan deze regelmatig te wassen. Vogelpoep, insecten, slijtstof van remschijven, hars van bomen, strooizout … allemaal stoffen die genadeloos de laklaag en de velgen aantasten. Gelukkig staat Carwash Derks voor u klaar met faciliteiten die u het autowassen gemakkelijk maken.
Onze washal, met de nieuwste Washtec Pro 2 roll-over, maakt het autowassen wel heel gemakkelijk! Ook voor de meeste verhoogde en verlengde bestelwagens, want de wasstraat gaat tot 2,60 meter hoogte!  Onze wasstraat werkt in drie gedeelten. In het eerste gedeelte wordt de auto ‘in de week’ gezet, vooral de velgen en het front van de auto. In het tweede gedeelte wordt de auto onder hoge druk afgespoten. Het meeste vuil is dan al verdwenen, zodat dit bij het wassen met borstels geen krassen kan maken. Aan het einde wordt uw auto keurig droog geblazen en eventueel van wax voorzien. Het resultaat: een glanzend schone auto, zonder strepen en zonder krassen. 
Onze wasstraat biedt u meerdere wasprogramma’s, waarbij u kunt kiezen voor extra’s als bijvoorbeeld polish plus. De pro2 gaat dan nogmaals langs uw auto en geeft deze een glanzende polish laag op uw auto. U kunt bij de kassa van het tankstation terecht voor losse waskaarten en aantrekkelijke abonnementen. Vergeet u niet uw antenne en andere uitstekende delen van uw auto te halen vóór de wasbeurt. 

De SoftCare2 Pro van WASHTEC autowasinstallatie ShineTecs-Nooit meer uw auto met de hand in de was zetten.

*ShineTecs is een sterk geconcentreerd polymeer gebaseerd op de wereldwijde patentformule Acrylionic™ die uit dezelfde grondstoffen bestaat als de doorzichtige beschermlaag op auto’s. Het verwijdert vuil uit de poriën in de doorzichtige lak en tegelijkertijd versterkt het de lak met elke wasbeurt. 

*Bij regelmatig gebruik beschermt ShineTecs de lak tege zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging door de zon. 

*Elke wasbeurt opnieuw zorgt ShineTecs voor een hoogglanzend oppervlak. 

*Regelmatig aanbrengen van ShineTecs versterkt de beschermende laag en geeft een ‘makkelijk-schoon-te-maken’ resultaat! 

*ShineTecs is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar, niet corrosief en irriteert de huid niet.

De koffie staat altijd voor u klaar!